Een ode aan hout.

Craftsmanship since 1754

ONZE FILOSOFIE

NEEM DE TIJD

Design voor
het leven.

Otoko

Samenspel van verbindingen en zelfdragende elementen.

Josei

Sterk karakter, zachte contouren.

Terug
naar de essentie.

Hout is voor ØDE het mooiste natuurproduct. Een materiaalsoort die zich uit in unieke, opzichzelfstaande designs. Iedere tafel is ontworpen door Nederlandse designers en wordt lokaal geproduceerd met duurzaam hout. Geen tafel is hetzelfde, maar iedere tafel vertelt wel een eigen verhaal. 

DIT IS ONS VERHAAL

Onze designers.

Atelier Francine Broos

Gebouw- en interieurarchitectuur en omgeving moeten elkaar altijd versterken. Deze gedachte vormt de basis voor elk ontwerp door Atelier Francine Broos. Heldere lijnen, pure materialen en een serene eenheid zijn kenmerkend voor de handtekening van interieurarchitecten Francine Broos en Bas Leenders.

ONTDEK MEER

Julius Taminiau Architects

Met een hart voor het muzikale, maar ook kunst, filosofie, antropologie, natuur en gastronomie, zoekt Julius Taminiau continu naar verbondenheid. Zijn multidisciplinaire interesse in kunstvormen resulteert in een rijke gelaagdheid binnen elk ontwerp.

ONTDEK MEER

Verhalen om
te delen.

Otoko.

Atelier francine broos X ØDE

BEKIJK DIT DESIGN

Ervaar
onze collectie.

Wil je de ØDE designs bekijken? Daarvoor bieden wij de mogelijkheid op een bijzondere en historische locatie aan de rand van Udenhout. Geïnteresseerd in een bezoek? Plan hieronder een afspraak in.

MAAK EEN AFSPRAAK

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.